Ringsteken 5-5-2019

Bij het tijdens de ALV samenstellen van de agenda voor 2019 werd er extra aandacht besteedt aan het 10-jarig bestaan van onze vereniging. Uiteindelijk werd er besloten om net als bij ons 5-jarig lustrum een ringsteekwedstrijd te organiseren.

Het organisatie comité bestaande uit Caspar, William, Huub, Jo en Peter ging aan de slag. De beschikbare tijd was beperkt maar met de kennis en draaiboek van 2014 moest het lukken.
Gemeente werd bezocht in verband met de benodigde vergunning, sponsors werden benaderd en uiteraard werden deelnemers gezocht.
De benodigde installatie werd dit jaar niet gehuurd maar eigenhandig gemaakt door Jo.

5 Mei verzamelde de deelnemers zich bij stal Donna en na koffie en met liefde gesmeerde broodjes vertrokken deze in stoet naar de Kerkstraat in Cadier en Keer. Daar was ondertussen het parcours in gereedheid gebracht, jurywagen geplaatst en spandoeken van sponsors opgehangen.

12 Aanspanningen streden vanaf 13.00 uur in een aantal omlopen om de beschikbaar gestelde prijzen. Naarmate de ringen kleiner werden, werden de “stekers” fanatieker en sommige vindingrijker.
Uiteindelijk werden de winnaars op basis van punten en originaliteit bekend gemaakt en vertrok iedereen met een of meerdere prijsjes huiswaarts.

Al met al wederom een geslaagde activiteit die voor herhaling vatbaar is.
Speciaal woord van dank aan de vrijwilligers (zowel leden als niet-leden) die hielpen deze dag tot een succes te maken!
Uiteraard ook dank aan onze sponsoren zoals te zien op ons spandoek!

Nog even nagenieten? Hierna een greep uit de vele foto’s!